Надзвичайні події

Рятувальники підняли з Десни тіла двох зниклих дівчат на Чернігівщині

Станом на 16:00 водолазами було виявлено та піднято на поверхню з річки Десна тіла двох дівчат, 2008 р.н., які зникли поблизу с. Оболоння Коропської територіальної громади Новгород-Сіверського району.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Загалом до пошукових робіт було залучено понад 30 чоловік: рятувальники, водолази, поліцейські та місцеві жителі.

Нагадаємо, у Коропській громаді Новгород-Сіверського району поліцейські разом з рятувальниками ДСНС та громадськістю здійснюють розшук дівчат-підлітків віком 14 та 15 років, які разом пішли відпочивати на берег р. Десна та зникли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція розшукує двох зниклих неповнолітніх дівчат

Сьогодні близько пів на четверту ранку до поліції звернулася мешканка села Оболоння Коропської громади з повідомленням про безвісне зникнення двох дівчат, 14-річної місцевої мешканки та її 15-річної подруги з іншого села тієї ж громади. Дівчата зустрілися учора вдень в Оболонні та пішли відпочивати на пляж р. Десна за 2 кілометри від села. Близько 18-ї години рідні спілкувалися з ними телефоном, але після того подруги перестали відповідати на дзвінки.

Спочатку мати однієї з дівчат разом зі знайомою тривалий час намагалися відшукати дівчат самотужки, проте знайшли тільки їхній одяг та особисті речі на березі Десни. Після цього вони звернулися по допомогу до поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button