Надзвичайні події

Таємничий перехожий-«привид» став причиною ДТП

Учора в Чернігові між 22 і 23 годиною вечора неподалік від пішохідного переходу навпроти Театру ляльок можна було побачити перевернутий догори автомобіль марки SKODA Felicia.

Це ЧЕline підтвердили в прес-службі патрульної поліції, а також розповіли подробиці.

З яких причин машина перевернулася, наразі встановлює перевірка. Однак два хлопці та дві дівчини, які їхали на автівці, що потрапила в ДТП, розповіли патрульним, що нещастя трапилося через пішохода, який раптово почав перебігати дорогу.

Щоб уникнути наїзду на нього, водій SKODA Felicia різко викрутив кермо, і машина перевернулася. Щоправда, окрім цих чотирьох молодих людей, яким по 20-21 рік, його чомусь ніхто не бачив. Тож пішохода ніхто не зупинив і не затримав.

Хлопця, який, за словами пасажирів, був за кермом, перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Виявилося, що він тверезий. Але чи саме він кермував автівкою, теж достеменно не відомо.

Трьох інших учасників події на тверезість ніхто не перевіряв. Але, на думку поліцейських, за зовнішніми ознаками було зрозуміло, що вони «напідпитку». На водія патрульні склали два адмінпротоколи за статтею 124, це за те, що він скоїв ДТП, і за статтею 126, оскільки в нього при собі не було жодних документів, зокрема на право керування автотранспортом і на саму автівку.

Однак поліцейським вдалося з’ясувати, що автівка не крадена. Поставити її на колеса допомогли перехожі. А відтягнув її на буксирі з місця ДТП знайомий молодих людей. Про них також відомо, що вони студенти одного з чернігівських «вишів», якого саме, не зізналися.

Усі матеріали по ДТП направлять до суду, і вже суд ухвалить якесь рішення.

Фото зі спільноти «Чернігівський Кисіль»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Фото с Киселя с водяным знаком паблика, который на этом фото не присутствует

    1. фото взяте у автора фото. Але тут стоїть посилання на спільноту — ЧЕлайн не зловживає такими речами як «вкрав і привласнив»

Back to top button