Надзвичайні події

У Чернігові на металобазі вибухнув невідомий предмет

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху невідомого металевого предмета на металобазі в Чернігові, що призвів до травмування працівника підприємства.

Учора зранку до Чернігівського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області надійшло повідомлення, що на території однієї з чернігівських металобаз стався вибух, про це повідомляє поліція Чернігівщини.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу. В результаті проведення перевірки правоохоронці з’ясували, що під час розрізання газовим різаком поки що не встановленого металевого предмета прямокутної форми, останній розірвався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В урочищі “Ветхе” знищили 20 вибухонебезпечних предметів

Унаслідок інциденту 36-річний працівник металобази отримав термічні опіки 2-3 ступеня.

Постраждалого госпіталізовано до опікового відділення однієї з місцевих лікарень. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 272 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) – карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button