Надзвичайні події

У Ніжині автівка в’їхала в річку. Водій загинув (Фото)

1 січня о 15:30 до Служби порятунку «101» у Ніжинському районі від співробітників Національної поліції надійшло повідомлення про те що, в м.Ніжин по вул. Московській сталася дорожньо-транспортна пригода. За свідченнями свідків водій автомобіля «CHEVROLET LACETTI» не впорався з керуванням, в результаті чого стався наїзд на придорожню перешкоду, автомобіль перекинувся, впав у річку Остер та затонув. Водій, місцевий мешканець, загинув на місці пригоди. Його тіло з водойми дістали пересічні громадяни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В озері на Чернігівщині виявили тіло чоловіка

Надзвичайники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин У ДСНС України у Чернігівській області, які прибули на виклик у складі 9 чоловік особового складу та двох одиниць спеціальної техніки за допомогою гумового човна провели роботи із закріплення тросу, після чого транспортний засіб лебідкою пожежного автомобіля було піднято з водойми.

2 січня для пошуку осіб, які могли перебувати в автомобілі було залучено водолазне відділення групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області.

Наразі, обставини та причини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button