Надзвичайні події

У Ріпках двоє неповнолітніх потрапили у ДТП

До Ріпкинського відділу поліції Чернігівського ВП ГУ НП у Чернігівській області 13 липня близько 12-ї години ночі надійшло повідомлення чергової медсестри Ріпкинської ЦРЛ про те, що до медзакладу звернувся неповнолітній, 2003 року народження, з тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє Чернігівська місцева прокуратура.

Встановлено, що неповнолітній (2002 року народження) житель смт Ріпки, який апріорі не має права керувати транспортними засобами, був за кермом мотоцикла LIFAN LF250B без реєстраційних номерів, на якому віз неповнолітнього пасажира (2003 року народження). Виїжджаючи з вул. Грициніна в смт Ріпки, малолітній водій не впорався з керуванням, від чого мотоцикл упав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під колеса автівки потрапив неповнолітній велосипедист

Обидва юнаки отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості.

Триває досудове розслідування під процесуальним керівництвом Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. А чому «апріорі не має права керувати транспортними засобами»? Може в нього права на мотоцикл є так як йому вже може бути 16 років

    1. Немає! Про це було відомо ріпкинській поліції, яка на протязі не одного року ігнорувала цього правопорушника, який навіть лякав батьків дітей. Не знаю що є причиною, можливо знайомі/родичи «водія» в Ріпкинській поліції.

  2. Пускай конечно выздоравливает, но вот нечего покупать или разрешать покупать малолеткам такую технику. Тем более без регистрации и права управления.

Back to top button