Надзвичайні події

Вибухотехніки впродовж тижня знешкодили майже 100 вибухонебезпечних предмети

На території Чернігівщини після тимчасової російської окупації залишається багато нерозірваних боєприпасів. Поліцейські-вибухотехніки продовжують очищувати нашу землю від небезпечного заліза та застерігають громадян від відвідувань лісів і полів. Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піротехніки продовжують розміновувати територію Чернігівщини

Співробітники вибухотехнічного підрозділу обласної поліції продовжують виявляти та знешкоджувати залишені російськими військами вибухові пристрої. Поліцейські активно працюють над розмінуванням як поблизу Чернігова, так і у віддалених населених пунктах прикордонних громад.

Упродовж тижня співробітники вибухотехнічного відділу поліції Чернігівщини обстежили 8,5 га території. Нерозірвані снаряди, міни, ракети, ручні гранати, вибухові елементи касетних боєприпасів – кількість знешкоджених поліцейськими фахівцями смертельних «подарунків» налічує 94 одиниці.
Особливо багато вибухових предметів і пасток знаходяться в місцях, де точилися запеклі бої, на позиціях російських військ тощо.

Саме тому поліцейські наполегливо закликають громадян утриматися від відвідування таких місць і стежити, аби цього не робили діти.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що від вашої пильності та дотримання безпекових правил можуть залежати життя та здоров’я – ваші та ваших близьких!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button