Війна

Піротехніки продовжують розміновувати територію Чернігівщини

З початку широкомасштабного військового вторгнення російських військ піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини здійснено 3172 виїзди на повідомлення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів населенням та на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина попрощалася із воїном Ігорем Бригадою

У результаті виявлено та вилучено (знешкоджено) 39573 вибухонебезпечних предмети, обстежено понад 38 тис. гектарів території Чернігівського, Ніжинського та Прилуцького районів, 225 об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення населення, 22 км ліній електропередач, 195 км автодоріг та більше 7,5 км ліній газопроводів.

Загалом на території Чернігівської області продовжують виконувати завдання за призначенням 3 піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та 8 приданих розрахунків з Волинської, Кіровоградської, Полтавської, Хмельницької, Одеської, Луганської областей, а також Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС ускладі 56 чоловік особового складу та 21 одиниці спеціальної техніки.

Роботи з розмінування та очищення території тривають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button