Надзвичайні події

Військова прокуратура засекретила судові рішення в справі про пожежу на артскладах у Ічні

Судові рішення, винесені в справі про пожежу і вибухи на 6-му арсеналі Міноборони України біля Ічні на Чернігівщині засекркчені.

Таке рішення прийняв військовий прокурор.

Із вільного доступу вже вилучені судові рішення, що раніше були опубліковані.

Про це повідомляють «Українські новини», які отримали від військової прокуратури відповідний документ.

«Прокурором у кримінальному провадженні… винесено постанову про застосування заходів безпеки в рамках зазначеного кримінального провадження у вигляді неоприлюднення текстів судових рішень (ухвал)», — сказано в ньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошні світлини з ічнянського пекла

Вибухи і пожежа на 6-му арсеналі Міонборони України, як повідомляла раніше ІА «7 Днів-Україна», почалися в ніч на 9 жовтня. З 16-кілометрової зони ураження було евакуйовано 15 тисяч місцевих мешкацнів.

Військова прокуратура порушила кримінальне провадження за статтею ККУ «недбальство» .СБУ розглядає кілька версій причини пожежі і вибухів, в тому числі диверсію.

Гасили пожежу, внаслідок якої ніхто з людей не загинув і не був поранений, 2 тижні.

Вибухи снарядів завдали значних руйнувань у житловому секторі та будівлям соціальної інфраструктури. Їх відновлення триває.f152[1]

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Xотите сделать свoе телo кpaсивым как у спopтсменов? Знaкомый pаccказал как подкачать тело не ходя в тренажёрку и не сидя на изнурительных диетах, пoвеpьте этo сaмый инновациoнный и действенный спoсoб. вот мой pезультaт за две недели (извините за спам)! —- http://xx.org.ua/nefedov

Back to top button