Надзвичайні події

Випала на ходу з маршрутки: як усе було насправді

Учора вранці в Чернігові сталася жахлива ситуація. З маршрутки №44 на ходу випала жінка.

За словами речника Чернігівського відділу поліції Юлії Ковтун, на місці події працювала слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Встановлено, що жінка випала через власну необережність. Вона вхопилася не за поручень, а за ручку, яка відкриває двері, і випала на вулицю. Постраждалу госпіталізували до нейрохірургічного відділення Чернігівської обласної лікарні.35196215_1832120453513057_7526093878798057472_n

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїздка в чернігівській маршрутці закінчилась трагедією

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або ж обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Цікаво, як водій їхав на првороті, і як була напхана маршрутка, що жінка стояла в дверях, і хапалась за ручку

    1. Просто треба проїхати і побачить який бардак у час пік і скільки людей напихають у салон і поручнів нема і сидячки зняті щоб більше .влізло.

  2. Люди добрые,да когда уже в нашем городе хоть один водитель-перевозчик понесет наказание???
    Дно в маршрутке провалилось-пасажир виноват,дверь на ходу открылась—пасажир виноват,в дверях пасажира защемило(Потому что водитель спешит обогнать соперника)—снова пасажир виноват. ДА СКОЛЬКО МОЖНО????Куда смотрит Мэр и власти которые должны все контролировать???Цену повышали до 4’50грн -обещали золотые горы,где они???»Оно» едет за рулем небритое,всю дорогу висит на телефоне,курит в салоне и все в одно время,в маршрутке вонь как в бомжатнике и песка толщиной в 3 пальца в салоне—и ето по вашему нормально?Да ему воопще некогда смотреть за тем что творится в салоне,они людей на ходу высаживают и засаживают—и они ни вчем не виноваты!!!!А от если бы они отвечали за безопасность пасажиров(как когда-то)—они бы такого не творили!! А то женщина выпала с машрутки,ей срочно собирают деньги на лечение по городу,а перевозчик и водитель—совсем не причем!!!А где же страховка,которая должна предоставляться человеку при оплате проезда???????

    Уважаемые чиновники,прошу вас,наведите порядок в етих «гребаных маршрутках»!!!!!!!

Back to top button