Надзвичайні події

Жителів Чернігівщини попереджають про очікувані небезпечні гідрологічні явища

16 – 18 травня на р. Десна в межах області рівні води знижуватимуться 1-10 см за добу зі зменшенням затоплення заплави та негативних наслідків від річкових вод:

— на ділянці р. Десна Макошине – Морівськ продовжуватиметься поступове зменшення затоплення понижених прирічкових територій, порушення транспортного сполучення з прирічковими населеними пунктами у Корюківському районі та часткове затоплення територій міського пляжу у м. Чернігів, садово-дачної забудови, доріг на заплаві в м. Чернігів (ІІ рівень небезпеки – помаранчевий).

— на решті ділянок р. Десна вода поступово звільняє частково затоплені ділянки заплави річки у Корюківському, Чернігівському районах. (І рівень небезпеки – жовтий)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині самосійні ліси потребують порятунку (Фото)

16 – 18 травня на р. Дніпро в межах області утримуватимуться високі рівні води з тенденцією зниження  на 1-10 см за добу, зберігатиметься затоплення заплави, порушення транспортного сполучення, обтоплення та відрізання від основних шляхів сполучення низки прирічкових сіл і часткове затоплення територій окремих населених пунктів у Чернігівському районі (ІІ рівень небезпеки – помаранчевий).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button