Надзвичайні події

Ніжинська поліція встановлює обставини автопригоди на мосту через річку Остер

Не вибравши безпечної швидкості, на мосту через Остер легковик збив пішохідну огорожу, впав у річку й потонув. Водій загинув на місці.

1 січня в Ніжині по вулиці Московській трапилася автопригода із загиблим. Слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановила, що жертвою ДТП став місцевий водій легковика «Chevrolet Lacetti».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині автівка в’їхала в річку. Водій загинув (Фото)

Під час повороту на перехресті з вулиці Набережної на Московську чоловік не вибрав безпечної швидкості руху, скоїв наїзд на пішохідне огородження, після чого автівка перекинулася та впала в річку Остер. Внаслідок пригоди водій загинув на місці.

nigin_dtp_2

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) — карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button