Новини

Обмінювати валюту за кордоном просто та вигідно із ZEN.COM

Безкоштовний мобільний сервіс ZEN.COM пропонує українцям швидко та зручно обмінювати гроші поза межами країни. Як це працює — розкажемо далі.

Валютообмінні операції через ZEN.COM: переваги

Найвигідніший курс обміну валюти на ринку та повна відсутність комісій (за вибору спеціального тарифу) — все це та навіть більше отримують користувачі мобільного додатка ZEN.COM. Віртуальну картку, що використовується для здійснення грошових операцій, можна додати до будь-якого з популярних онлайн-гаманців:

  • Apple Pay;
  • Garmin Pay;
  • Google Pay;
  • Xiaomi Pay.

Проводити офлайн-розрахунки також зручно — варто лише замовити фізичну пластикову карту. Ви більше не будете плутати картки та паролі — всі розрахунки проводяться за використання єдиного рахунку. Немає потреби відкривати окремий «пластик» до кожної валюти, адже ZEN.COM пропонує рахунок у мультивалюті. Будь-якою з понад 29 видів валют можна користуватися одразу. А якщо потрібного варіанта у ZEN.COM не передбачено, платіж буде конвертовано в євро за курсом міжбанку.

Андрій, використовує ZEN.COM:

«Моя робота в IT-сфері пов’язана з необхідністю постійно відвідувати міжнародні конференції, зустрічатися з клієнтами, тож закордонні подорожі для мене — справа звична. У кожній країні доводиться обмінювати кошти. Роблю це онлайн, щоб не витрачати час. Курс конвертації, що надає банк, не завжди подобається, а ще й доводиться витрачати гроші на комісії. В деякі місяці на це йшло аж до 200 євро! Все змінилося, коли зареєструвався у ZEN.COM. Тепер із задоволенням економлю на обміні!»

Ольга Акопян, керівниця з розвитку бізнес-напряму в Україні, ZEN.COM:

«На відміну від багатьох банків, що заробляють на комісіях та встановлюють завищений курс обміну, ZEN.COM пропонує вигідні умови. Ми розробили тариф Platinum, що дозволяє зовсім не сплачувати за валютообмінні операції та обмінювати гроші за найвигіднішим курсом. Інші тарифи теж вигідні:

  • Gold передбачає комісію 0,2%;
  • Free — 0,5%.

Суми не дуже великі, проте вони дозволяють нам покращувати сервіс».

Обмін у ZEN.COM: що потрібно знати

Для використання сервісу достатньо додати застосунок у смартфон та зареєструватися. Сервіс автоматично відкриває єдиний рахунок для 29+ видів валют — це унікальна пропозиція! Мультивалютний рахунок дозволяє миттєво конвертувати гроші за найнижчим курсом у будь-яку валюту світу. За вибору відповідного тарифу обслуговування комісія може бути відсутньою чи складати мінімальний процент. Все прозоро — розраховуйтеся карткою по всьому світу та не переживайте за приховані комісії!

Обмін із ZEN.COM: інструкція до користування

Щоб обмінювати кошти, зробіть три прості кроки:

  • завантажте застосунок на власний гаджет;
  • зареєструйтеся;
  • виберіть найвигідніший тарифний план.

На останній пункт впливають необхідність зняття готівки (орієнтовна сума) та потрібна кількість віртуальних карток і фізичних носіїв. Щоб не припуститися помилки, можна вибрати безоплатний тариф, а інші варіанти протестувати протягом тижня. Покрокова інструкція щодо здійснення обмінних операцій доступна після реєстрації, інша інформація — на zen.com.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button