Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

«Наш край» – фаворит виборчих перегонів на Чернігівщині

11 грудня в п’яти об’єднаних громадах Чернігівщини – Батуринській, Остерській, Лосинівській, Мринській і Гончарівській – відбулися перші вибори голів і депутатів. Результати народного волевиявлення вже пораховані і засвідчують, що беззаперечну перемогу в області здобула партія «Наш край». Представники політсили отримали найбільшу кількість представницьких мандатів у місцевих радах – 31, що становить 26,3 %.

Результати виборів закономірні, адже на Чернігівщині тільки «Наш край» послідовно і системно захищає права людей та відстоює децентралізацію, що є кроком до добробуту кожної родини, якісної медицини та освіти, інвестиційної привабливості регіонів, модернізації старих і створення нових підприємств і високооплачуваних робочих місць. Саме ці прості та зрозумілі цінності поділяє кожен виборець, кожна родина.

Уже ні в кого не виникає сумнівів, що «Наш край» стане фаворитом виборчих перегонів, що відбудуться 18 грудня в Коропській, Корюківській, Носівській, Сновській, Михайло-Коцюбинській та Іванівській ОТГ.

До речі, на місцевих виборах у 2015 році від партії «Наш край» у Чернігівській області стали депутатами та головами територіальних громад 1 950 осіб, це 23 % від загальної кількості обранців.

Як бачимо, переможних традицій партія не зраджує, адже інакше й бути не може. Пам’ятайте, голосуючи за «Наш край», ви обираєте добробут родини, успішність громади та якісне життя у своєму населеному пункті.

політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button