Політика

Сахневич «прокоментував» ЧЕline свій конфлікт із Гройсманом

Новина про те, що сьогодні, 15 серпня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час селекторного засідання розкритикував першого заступника голови Чернігівської ОДА Леоніда Сахневича, облетіла всю Україну.

Під час промови Володимир Гройсман раптово попросив вивести на екран Чернігів і звернувся до Леоніда Сахневича з проханням повторити те, що сказав останнє. У свою чергу пан Сахневич зазначив, що Прем’єр-міністр саме розповідав про серпневі конференції.

«Ви неуважно слухали, що сказав Прем’єр-міністр. Прем’єр-міністр говорив про національну економіку. Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу. Ви почули мене? Голові адміністрації напишіть заяву про звільнення і шукайте собі іншу роботу, я з Вами працювати не буду, – обурився Гройсман і додав: – Я говорю про національну економіку, я говорю про дітей у дитячих садочках, Ви сидите, ляси точите».

ЧЕline вирішив поцікавитися в Леоніда Сахневича, чи дійсно він написав заяву на звільнення. Утім, чиновник красномовно пояснив, що нічого нам коментувати не буде. За його словами, йому вже телефонували з різних всеукраїнських видань.

«Але ви мені зробили стільки добра, що хоч із Чернігівщини виїжджай. І журналісти ви нормальні, але чомусь душа до вас не лежить. Хоча знаю, чому. Забудьте про мене, знайдіть собі нового «героя», – прокоментував Леонід Сахневич.

Він уже бачив публікації про себе на різних сайтах. Але найгострішої очікує саме від ЧЕline.

«Ті мене хоч трохи жаліють, а ви доб’єте», – зауважив він.

Цікава ситуація вийшла і з коментарем від начальника департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю ОДА Андрієм Подорваном. Він пообіцяв дати офіційний коментар і попросив зателефонувати через 10 хвилин, але потім його телефон чомусь був вимкнений. Можливо, телефон просто розрядився і ми все ж отримаємо офіційний коментар пізніше.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button