Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Володимир Ігнатченко: У Носівській ОТГ буде вирішено питання про зменшення тарифів

У новоствореній Носівській об’єднаній територіальній громаді першим питанням, що постане на порядку денному, стане зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомив в інтерв’ю інтернет-телебаченню ЧЕline кандидат на посаду міського голови Носівської ОТГ Володимир Ігнатченко.

За його словами, в Носівці із 2010 року нинішнім міським головою Іваном Пугачем двічі підвищувалися тарифи на житлово-комунальні послуги. Мабуть, підвищення тарифів не було правомірним, оскільки зараз за цим фактом відкрито кримінальні провадження.

В. Ігнатченко переконаний, що тарифи на житлово-комунальні послуги для мешканців Носівки мають бути справедливими і доступними, громада матиме резерви щодо перегляду тарифів у бік зменшення.

Як повідомлялося, кримінальне провадження проти І.Пугача відкрито за ст. 211 (видання нормативно-правових або розпорядчих актів, які змінюють доходи і видатки бюджету всупереч встановленому законом порядку) та ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України через незаконне підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Максимальна санкція за цими статтями передбачає 3 роки позбавлення волі. Триває слідство.

Вибори у Носівській ОТГ пройдуть 18 грудня.

політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button