Політика

30 листопада пройде чергова сесія облради

Днями голова обласної ради Олена Дмитренко підписала розпорядження «Про скликання сьомої сесії обласної ради восьмого скликання».

На розгляд сьомої сесії вносяться питання:

— Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за 9 місяців 2021 року.

— Про зміни до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей військовослужбовців, загиблих (пропавших безвісти) в Афганістані при виконанні інтернаціонального обов’язку, у Чернігівській області на 2019-2023 роки.

— Про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на 2021-2025 роки.

— Про внесення змін до обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2021-2022 роки.

-Про внесення змін до Антикорупційної програми Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23 квітня 2021 року №18-4/VIII.

— Про затвердження Програми державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря зони «Чернігівська» на 2021-2025 роки.

— Інші питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінній «бонус» Атрошенка: мер Чернігова отримав дохід – понад 2 млн. грн.

Відповідно до документу пленарне засідання сьомої сесії обласної ради відбудеться 30 листопада о 12 годині в залі засідань обласної ради.

Цього ж дня, об 11 годині депутати зберуться на засідання президії обласної ради, яке буде проведено в залі засідань президії обласної ради.

Головам постійних комісій обласної ради доручено провести засідання постійних комісій не пізніше 26 листопада в закріплених за ними кабінетах обласної ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button