Політика

Актив Бахмацького району обговорив перспективи розвитку території

*Актуально

Про перспективи розвитку Бахмаччини і формування об’єднаних територіальних громад, плани щодо участі у місцевих виборах йшлося під час зустрічі активу району з народним депутатом України Борисом Приходьком.

DSC_1747

У зустрічі взяли участь представники усіх населених пунктів Бахмацького району (сільські голови, старости, депутати, керівники шкіл, установ та організацій, активісти), а також депутати Чернігівської обласної ради Ірина Грозенко, Сергій Баришовець та Валерій Колоша.

DSC_1763

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять народного депутата України, співголови партії «Наш край» Валерія Давиденка, який роками активно і наполегливо працював над розбудовою не тільки Бахмаччини, а й над розвитком громад та створенням умов для комфортного життя людей на Чернігівщині.

Обговорювалося питання й підготовки до місцевих виборів, що заплановані на 25 жовтня. Борис Приходько зауважив, що серед жителів Бахмаччини партія «Наш край» має значну підтримку, тому повноцінно братиме участь у місцевих виборах. Зокрема, висуватиме кандидатів на посади голів ОТГ та у депутати місцевих рад різних рівнів.

«З 2015 року була проведена масштабна робота зі створення і розбудови команди «Нашого краю» на Чернігівщині. Зараз ми продовжуємо цю справу і  докладаємо усіх зусиль, аби «Наш край» після місцевих виборів мав потужне представництво  у радах ОТГ, а також міських, районних та обласній радах, та продовжив свою активну діяльність із розбудови міцних громад регіону», — наголосив Борис Приходько.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button