Політика

Актуальні проблеми новостворених громад

*Актуально

До Озерянської сільської ради (Варвинський район) на місцевих виборах, що відбудуться 30 червня, балотуються 5 кандидатів від політичної партії «Наш край». Вони переконані, що громада потребує змін, і готові брати на себе відповідальність за покращення життя земляків.

Так, фельдшерка Озерянської амбулаторії Віта Крижанівська вважає за необхідне працювати в сільській раді ОТГ над питаннями поліпшення якості медичних послуг, покращенням матеріально-технічного забезпечення ФАПів і лікарської амбулаторії громади.

Її підтримує завідувачка відділення стаціонарного догляду для постійного (тимчасового) проживання села Озеряни Ганна Шитель, для якої ще важливим є покращення умов у відділенні стаціонарного догляду. Соціальна працівниця Олена Коротун також називає актуальними питання покращення якості соціальних послуг, створення належних умов для дозвілля людей старшого віку, а також відпочинку та розвитку молоді, дітей. Секретар Озерянської школи Марія Боброва має намір працювати над підвищенням якості освіти в громаді, покращенням матеріально-технічного забезпечення дитячих садків і шкіл.

Менеджер соціальної політики СТОВ «Дружба – Нова» Анатолій Борсук зацікавлений у розширенні участі місцевих жителів у процесі прийняття важливих для громад рішень, вирішенні соціальних питань.

Водночас усі кандидати в депутати Озерянської сільської ради від «Нашого краю» готові докласти максимум зусиль для вирішення актуальних проблем села Озеряни та інших сіл об’єднаної територіальної громади – реконструкції вуличного освітлення, ремонту доріг, покращення водопостачання тощо.

Команду «Нашого краю», що балотується до Озерянської сільської ради, представляють місцеві жителі, а тому вони якнайкраще обізнані з актуальною проблематикою. Визначення пріоритетних питань і шляхів їх вирішення – це успіх розвитку громади, переконані вони.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button