Політика

«Чернігів – Індормедіа» не платить грошей міськраді

Про загадкову рекламну фірму «Чернігів – Індормедіа» можна вже детектив писати. Все почалося в серпні минулого року. Невідома фірма отримала дозвіл на розміщення реклами на 95 нових зупинках громадського транспорту в Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекламне збочення виконкому: нові зупинки міськрада віддала сумнівній фірмі

«Чернігів – Індормедіа» привернула увагу суспільства кількома дивними моментами. Основний – невідома фірма через 12 (!) днів після створення безпроблемно отримує дозвіл на розміщення реклами. До речі, без конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли «крайнього»: чиновники «лобізм» рекламної фірми-примари повісили на рядову підлеглу (Відео)

Коли ми почали перевіряти цю фірму, то виявили безліч цікавих нюансів. Фірму зареєстрували на наближену до одного із заступників міського голови людину. А потім почалася справжня вакханалія – міняли керівників, змінювали дані в реєстрах, тасували юридичні адреси. Одним словом – заметушилися.

Врешті ТОВ «Чернігів – Індормедіа» зацікавилися правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рекламну фірму «Чернігів Індормедіа» взялися правоохоронці (Відео)

Нещодавно ми дізналися, що у цієї фірми змінився керівник.

Та, попри все, реклама на скляних зупинках Чернігова вже розміщується.

Дивно, але, згідно з даними єдиного веб-порталу використання публічних коштів, ТОВ «Чернігів – Індормедіа» досі не перерахувала до Чернігівської міської ради жодної копійки.

29632897_751884168352789_226735386_o

Щоб дізнатися інформацію про всі фінансові операції між Чернігівською міською радою і ТОВ «Чернігів – Індормедіа», ми підготували і направили двом сторонам інформаційні запити.

Ще статті по темі

Back to top button