Політика

Депутати Менської міськради від «Нашого краю» визначилися з напрямами діяльності (Фото)

*Актуально

У Мені Чернігівської області відбулася зустріч депутатів рад різних рівнів, сільських голів від політичної партії «Наш край». Вони підбили підсумки перших виборів у Менській об’єднаній громаді та спланували свою подальшу роботу. У засіданні взяв участь депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Сергій Нужняк.

Як зазначив під час зустрічі координатор партійного будівництва в області Юрій Музика, за підсумками виборів у трьох об’єднаних територіальних громадах, що відбулися 30 квітня, «Наш край» є впевненим переможцем, адже представники політичної сили отримали 26,8 % депутатських мандатів.

«Треті вибори поспіль ми виборюємо найкращий результат, а це тому, що в лавах партії об’єднані авторитетні, професійні і впливові люди, які користуються в громадах заслуженою повагою», – наголосив він. У Менській міській раді партія покращила свій результат із 5 % (за підсумками 2015 року) до 32 %. До складу ради нині обрано 11 депутатів від «Нашого краю».

Голова Менської районної ради Олександр Мисник наголосив, що вибори завершилися, однак ефективна робота задля розвитку Менщини має тривати. Саме «Наш край» запропонував інноваційну модель розвитку ОТГ, і ця діяльність має продовжуватися.

На думку Олександра Мисника, зараз усі зусилля необхідно спрямувати на затвердження Мени як центру госпітального округу, оскільки в перспективі це впливатиме на формування центру повіту. «Госпітальний центр на папері не може бути без обладнання і кваліфікованих спеціалістів. Над цим необхідно працювати», – наголосив керівник Менського району. Також йшлося про створення умов для залучення інвестицій і недопущення скорочення мережі бюджетних установ.

Голова Менської районної організації партії «Наш край» Володимир Булавка окреслив напрями діяльності фракції у Менській міській раді, що буде створена на першій сесії. Основне – контроль діяльності міського голови і місцевої влади, створення рівних можливостей у розвитку центру та сільських територій ОТГ. Він закликав колег активно працювати і розповідати людям про свої досягнення. Володимир Булавка вручив депутатам Менської міської ради партійні посвідчення і значки, також відзначив активістів почесними грамотами.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Что тут актуального? Очередной пиар некой полит партии?

Back to top button