Політика

Депутати вивчають досвід кращих громад Чернігівщини

*Актуально

Депутати Михайло-Коцюбинської селищної ради здійснили ознайомчий візит до Кіптівської територіальної громади, що створена однією з перших в області.

«Разом із керівництвом Михайло-Коцюбинської громади та членами фракції «Наш край» здійснили візит до Кіптівської громади з метою перейняття досвіду щодо оптимізації діяльності органів місцевого самоврядування та розвитку громади», – повідомив депутат Михайло-Коцюбинської селищної ради від партії «Наш край» Максим Цявка.

За його словами, візит до громади, яка вже реалізувала низку успішних проєктів, є корисним, він надихає працювати краще.

«Ми ознайомилися з управлінською вертикаллю громади та системою схвалення рішень, відвідали відремонтовані об’єкти інфраструктури, зокрема сучасну школу з якісним ремонтом. Також мали змогу оцінити благоустрій у громаді», – зазначив Максим Цявка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя громад: лондонська пожежна, інвестори та «соцеконом» на бульдозер – креативні проєкти Чернігівщини (Відео)

Більшість учасників візиту погодилася, що обмін досвідом спонукає працювати результативніше та дає змогу спільно виробити вектор розвитку громади та спільного руху до виконання поставлених завдань.

У заході взяв участь депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Олександр Демиденко. Він переконаний, що депутати місцевих рад мають комунікувати між собою, обмінюватися досвідом задля ефективних рішень не тільки на території свого регіону, а й за його межами.

Кіптівська громада розпочала свою діяльність у 2015 році. Її очолює представник партії «Наш край» Володимир Кучма.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button