Політика

Довибори у Раду: ЦВК утворила окружну виборчу комісію на Чернігівщині

Центральна виборча комісія утворила окружну виборчу комісію ОВО № 206 на проміжних виборах народного депутата України 27 березня 2022 року.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК в п’ятницю, 4 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові визначили 10 місць встановлення тимчасових стендів для передвиборної агітації

«Пропонується утворити окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 206 на проміжних виборах народного депутата України 27 березня 2022 року згідно з додатком. Відповідно до цього додатку пропонується головою комісії Кравченко Юлія Миколаївна від політичної партії «Слуга народу» депутатська фракція якої зареєстрована в апараті Верховної Ради поточного скликання, заступником голови комісії — Олександрова Світлана Олександрівна від політичної партії «Голос», депутатська фракція якої зареєстрована в апараті Верховної Ради поточного скликання і секретарем комісії – Чеботар Наталія Михайлівна від політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» депутатська фракція якої зареєстрована в апараті Верховної Ради та відповідно члени комісії, які додано в цьому додатку », — оголосила проєкт постанови член ЦВК Олександра Кармаза.

Згідно з проєктом постанови, окружна виборча комісія ОВО № 206 має поінформувати громадян про свій склад, місцезнаходження та режим роботи у визначений комісією спосіб.

Як повідомлялося, 26 січня розпочався виборчий процес на проміжних виборах народного депутата, що відбудуться в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) 27 березня.

29 жовтня 2021 року Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в ОВО № 206 на 27 березня 2022 року. Рішення ухвалено у зв’язку зі смертю народного депутата Антона Полякова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Укрінформ

Ще статті по темі

Back to top button