Політика

Фальсифікації на 210-му окрузі: нові подробиці

З’являються нові подробиці про фальсифікації у 210-му виборчому окрузі на Чернігівщині, де одіозний кандидат Сергій Коровченко, якого підозрюють у зв’язках з Кремлем, затіяв вирвати перемогу за будь-яку ціну.

Черговий факт порушень зафіксований представниками громадськості. Голова ДВК № 740241 (село Берлози Козелецького району) Ольга Заєць, вночі, скориставшись службовим становищем,  незаконно взявши з собою печатку, поїхала в ОВК. Поблизу села Заїзд разом з людьми, яких пов’язують із кандидатом Коровченком, підробила протокол. Після цього, вона відвела сфальсифіковану на користь Сергія Коровченка документацію в ОВК 210-го округу.

Знайшлися очевидці цієї події, які викликали поліцію, проте відповідної реакції від правоохоронців не було.

Кандидат у народні депутати Борис Приходько вже подав заяву у ДБР про факт скоєного злочину.

Це далеко не поодинокий факт жахливих порушень і відверто злочинних дій, які відбувалися та відбуваються під час підрахунку голосів у 210-му окрузі. Зокрема, вже у ЗМІ поширювалась інформація, що діяльність голови ОВК 210-ого округу Оксани Соколовської та членів комісії не дозволяє встановити результати виборів. Були зафіксовані факти системного порушення кворуму, неконтрольованого зберігання виборчої документації і тиск на членів комісії та журналістів.

Також зазначалось, що членів багатьох ДВК супроводжують люди з організації «СтопКор» або представники штабу кандидата Коровченка.

Ще статті по темі

Back to top button