Політика

У Комарівській ОТГ ремонтують дорогу між селами

*Актуально

Розпочався ремонт дороги між селами Комарівка і Красносільське в Комарівській ОТГ на Чернігівщині. Про це повідомив комарівський сільський голова Юрій Кантур (представник «Нашого краю»).

За його словами, прямий шлях між двома селами був у дуже занедбаному стані, а зараз громада залучила приватного підприємця, який виконує роботи з грейдерування та підсипання дороги ґрунтово-щебеневою сумішшю. Рішення про виконання цього проекту підтримане на сесії Комарівської сільської ради, де фракція «Нашого краю» є найбільшою з-поміж інших.

«Пряма дорога між селами має довжину 2,5 км, а об’їжджати навколо – приблизно 12 км, тому жителі обох сіл громади позитивно оцінили новину про поліпшення стану цієї дороги», – сказав Юрій Кантур.

Він висловив сподівання, що нова дорога поліпшить сполучення між селами громади та сприятиме розвитку інфраструктури Комарівської ОТГ. Завершити ремонт дороги планують упродовж тижня.

Як повідомлялося раніше, депутати Чернігівської обласної, міської, районних рад і рад ОТГ від партії «Наш край» неодноразово порушували питання щодо ремонту доріг місцевого значення. У переважній більшості випадків звернення увінчалися успіхом і ремонти доріг виконані чи наразі виконуються.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button