Політика

Голос громади: Чому я підтримую Бориса Приходька?

67386080_500374807439575_3885759566704541696_nВолодимир Кучма, голова Кіптівської ОТГ

Це людина, яка до виборів зробила багато добрих справ у нашому окрузі.

Він зможе змінити життя в нашому регіоні завдяки своєму досвіду, професійності, а головне – завдяки великому бажанню діяти та відстоювати інтереси земляків.

Наталія Мороз, депутат Козелецької селищної ради

Я була на зустрічі з Борисом Приходьком і переконалася, що для нього інтереси виборців округу мають велике значення. Він уважний, кожного готовий вислухати, переймається нашими проблемами. Він зможе вивести наше життя на якісно новий рівень. Я впевнена, що Борис Вікторович створить на Чернігівщині нові робочі місця, тож наша молодь врешті перестане виїжджати за кордон.

бережнаОксана Бережна, жителька Бобровиці

Обіцянки вміють роздавати всі. Але порожнім словам уже ніхто не вірить, бо на практиці після виборів зникають і обіцянки, і самі депутати. А проблеми залишаються. Ми втомилися від старих обіцянок «старих» політиків. На відміну від таких політиків, Борис Приходько уже почав діяти на користь громади. Наприклад, у моїй рідній Бобровиці за його сприяння на радість місцевим жителям і гостям встановлена чудова фотозона «Я люблю Бобровицю», а невдовзі має з’явитися ще й весільний будиночок для наших молодят.

дяченкоВіра Дяченко, Бобровицький район

Українські селяни годують державу, але їхня праця чомусь не цінується. Чомусь вони живуть за межею бідності, а за їхній рахунок сотні політиків стають олігархами.

Тому сподіваюсь, що Борис Приходько виграє ці вибори і дбатиме про наш із вами добробут, адже він сам народився у Лосинівці, виріс у Носівці, веде агарний бізнес, а тому не з чуток знає про основні проблеми українського села, а отже, бачить шляхи їх вирішення.

чуюВасиль Чуб, депутат Бобровицької міськради

Я голосую за Бориса Приходька, бо він чесний і дієвий політик. Мені вже багато років. Я неодноразово ходив на вибори і вже не раз зневірився в політиках. Та й тут, в окрузі, уже за одного «обіцяльника» голосував. А що він для нас зробив? Нічогісінько. Таких більше обирати не хочу. Соромно перед дітьми. Яку державу ми їм залишаємо? Та хіба ми винні? Упевнений, що Приходько щось хороше зробить для людей. Я з ним спілкувався на зустрічі. Розумний і толковий чоловік. Нехай йому Бог допомагає.

фещенкоТамара Фещенко, місцева жителька

Я голосую за Бориса Приходька, бо хочу, щоб рідне місто процвітало й розвивалося. Щоб будували сучасні футбольні поля, спортивні майданчики та якісні дороги, щоб не було корупції, коли без хабара не можна вирішити жодного питання. Хочу, щоб мій депутат був доступний, щоб знав проблеми своїх виборців і прагнув їх вирішити. Борис Приходько – саме такий політик. Я читала його програму дій і бачу, що ці ідеї реальні та справді дієві. Бо лад у державі можливий лише тоді, коли люди стануть господарями у своїх містах і селах.

*Актуально

Ще статті по темі

Back to top button