Політика

Голова ОВК 210 округу нервує і намагається саботувати процес перерахунку голосів

Через масові порушення та фальсифікації в ОВК 210 округу нині триває процес перерахунку голосів по 34 дільничних виборчих комісіях. Шостий адміністративний апеляційний суд зобов’язав ОВК здійснити перерахунок голосів на цих дільницях.

Найбільш кручищим порушенням в даному процесі є той факт, що під час повторного підрахунку голосів на одній із дільниць було виявлено 112 невідомих зайвих бюлетенів. Це було зазначено у постанові ОВК, яка була затверджена підписом голови та секретаря комісії. Голова ОВК Оксана Соколовська не змогла пояснити, де взялися ці бюлетені та де вони обліковуються.

Підконтрольна кандидату у народні депутати Сергію Коровченку голова ОВК Оксана Соколовська усіляко намагається саботувати процес і не виконувати судове рішення. Більше того, вона спочатку хотіла самостійно без членів ОВК рахувати бюлетені. Але ця заява спричинила скандал.

Також Оксана Соколовська та Сергій Коровченко ображають членів ОВК, які не захотіли брати участь у змові і прагнуть справедливого перерахунку.

«Попри всі перешкоди, попри спроби затягування судового процесу, коли під час розгляду апеляції була спроба зробити відвід усій колегії суддів, ми змогли здобути перемогу у суді, і на сьогодні призначений перерахунок голосів. Якби не було порушень і зловживань, ніхто б не боявся перерахунку бюлетенів. Не треба дестабілізувати ситуацію, якщо все чесно, треба брати і рахувати. Того вимагає закон», – наголошує кандидат у народні депутати Борис Приходько.

За даними екзит-полів, перемогу на виборах по 210 округу Чернігівщини здобуває Борис Приходько.

В ОВК 210 округу працюють знімальні групи ЧЕline, тож всі подробиці ми вам будемо оперативно повідомляти.

Ще статті по темі

Back to top button