Політика

«Господь покаже дорогу», – екс-голова облради Звєрєв знову збирається в політику

Ближче до парламентських виборів на українській політичній арені з’явиться нова політична сила, що йтиме на вибори. За словами екс-голови Чернігівської обласної ради Миколи Звєрєва, у її складі будуть патріоти.

Я скажу коротко – «Україні – українську владу», – зазначив у телефонній розмові колишній очільник області. – Уже тривають переговори і партія поступово наповнюється новими членами.

На запитання, чи повернеться до політики знову, Микола Звєрєв сказав, що однозначно так. І це станеться найближчим часом. А з ким саме ділитиме політичне крісло – наразі тримає в таємниці. Натякнув, що приєднається до нової партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Чернігівської облради декларує мільйони

– Зараз великий піст, як Богу угодно, так і буде. Всі ми кудись збираємося, але, я думаю, що Бог нам покаже правильну дорогу», філософськи відповів Микола Звєрєв.

Чим нині займається екс-голова, він не сказав, бо не захотів публічного обговорення та піару своєї діяльності. Єдине, зазначив, працює з міжнародними проектами, що спрямовані на покращення життя громад, на геополітичний розвиток України.

– Пам’ятаєте, що Чернігівщина є східним бастіоном країн міжмор’я, тож я працюю у цьому великому проекті. Зараз ось їду з міжнародної конференції, наступна буде у Варшаві, розповів Микола Вікторович.

Ще статті по темі

Back to top button