Політика

Депутати облради відвідали Бахмацьку громаду

*Актуально

Тривають зустрічі представників «Нашого краю» в громадах Чернігівської області. Керівник обласного партійного осередку та голова фракції в облраді Сергій Баришовець і депутат обласної ради від партії «Наш край» Валерій Колоша відвідали Бахмацьку територіальну громаду, де поспілкувалися з депутатами міської ради, а також місцевими жителями.

Сергій Баришовець наголосив, що вважає за необхідне відвідати всі громади Чернігівської області, аби краще розуміти, які проблеми хвилюють людей на місцях, які потреби і запити в жителів невеликих населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 днів діяльності Чернігівської обласної ради: «Наш край» відстоює принципи законності

Він нагадав, що «Наш край» підтримував прагнення жителів Бахмаччини зберегти район, однак нині Бахмацька громада є частиною Ніжинського району.

«Ми прагнемо мати представників партії в кожній громаді, аби люди могли зі своїми питаннями чи проблемами звертатися до них, а вони, в свою чергу, інформуватимуть керівництво обласного партійного осередку, депутатів обласної ради, і ті допомагатимуть вирішувати всі питання», – зазначив Сергій Баришовець.

Під час зустрічі з жителями Бахмацької громади обговорили питання покращення стану доріг між населеними пунктами. Освітлення окремих населених пунктів, покращення доступу до освітніх і медичних послуг тощо.

«Депутати «Нашого краю» в Чернігівській облраді відстоюватимуть інтереси жителів громад, аби жодне питання жителів краю не залишалося невирішеним», – наголосив Валерій Колоша.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button