Політика

Громада на Чернігівщині знайшла потенційних інвесторів із Китаю для створення індустріального парку

*Актуально

Потенційні інвестори з Китаю зацікавилися створенням індустріального парку в Носівській громаді на Чернігівщині. Перемовини з іноземцями провели носівський міський голова Володимир Ігнатченко («Наш край») і його перший заступник Олександр Яловський.

Китайські гості мають позитивний досвід такої діяльності в Бразилії та в Україні, зокрема на Чернігівщині. Інвестори ознайомилися з запропонованими умовами. Їх зацікавили вирощування та перероблення сільськогосподарських культур і розвиток тваринництва та птахівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатів міськради скликають на жовтневу сесію

Команда «Нашого краю» в Носівській громаді працює над пошуком інвесторів, які дадуть поштовх до економічного розвитку території, до створення нових робочих місць, збільшать надходження до бюджету. Один із важливих кроків – створення індустріального парку.

Для цього Носівська міська рада готова виділити земельну ділянку та надавати підтримку потенційним інвесторам. Адже практика створення індустріальних парків в Україні демонструє позитивні результати діяльності та економічного розвитку територій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button