Політика

Хто йде в Президенти: моніторинг вулиць Чернігова

Все ближчим стає день президентських виборів в Україні, який вплине на подальші 5 років розвитку держави. 31 березня відбудуться чергові вибори Президента України. І на даний час можна ідентифікувати декілька кандидатур на цей високий пост.

порох

Першим кандидатом, звичайно, буде Петро Порошенко, про що свідчать біл-борди в Чернігові. Основними досягненнями діючого Президента вважаються введення безвізового режиму для українців та офіційна незалежність Української православної церкви.

 

Чорним лебедем майбутніх виборчих перегонів стане Володимир Зеленський. Його зовнішня реклама з’явилась зовсім недавно, яка засвідчує бажання взяти участь у виборах Президента України. Якщо проаналізувати соціологічні дані політичних проектів, то всі приписують йому вихід в другий тур, а там вже буде залежати від вибору людей.

зелен

Традиційним третім кандидатом буде Юлія Тимошенко, яка вже більше 16 років намагається стати Президентом України. Традиційні гасла та лозунги. Хоча вона робила заяви, щодо перенаправлення коштів із передвиборчої реклами на біл-бородах на благо армії, але її реклама помітна в Чернігові.

Тимош

Кандидат від об’єднаних сил «Демократичного альянсу» та «Самопомічі» буде Андрій Садовий, біл-борди якого розміщені з агресивним лозунгом «Наступ» не дуже співзвучними з їх демократичними програмами

садов

Як завжди бере участь і Олег Ляшко, який має на виборах свій відсоток прихильників.

ляш

Біл-борди з обличчям Арсенія Яценюка свідчать про його мету йти на виборчу гонку. Хоча він має дуже багато нереалізованих проектів (газ за ціною собівартості, проект «Стіна»), але його амбіції дуже великі.

яцен

Новим кандидатом на цих виборах буде Сергій Тарута, який має дуже багату політичну та олігархічну історію.

тарута

Дуже багато біл-бордів з Вадимом Новинським, який напевно теж має Президентські амбіції і з символічною назвою суб’єкта подання «Партія Миру».

новинс

Одним із кандидатів, до якого не дуже добре ставиться чернігівська спільнота, є Євгеній Мураєв з партією «НАШІ». Його біл-борди постійно псують фарбою.

мур

Таким чином, про себе заявили 9 потенційних кандидатів на виборах Президента України. Хто буде ще? Покаже тільки час.

*Імідж

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Все смеются с Зеленского, а он станет Президентом.

Back to top button