Політика

Із Чернігівської міської ради хочуть вигнати депутата

Чернігівська «Самопоміч» ініціює відкликання депутата Чернігівської міської ради Андрія Заїки. Завтра, 24 жовтня, відбудеться збір підписів за відкликання депутата Чернігівської міської ради. Зустріч розпочнеться 24 жовтня о 18.00 в актовій залі ПАТ «ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЗАВОД РАДІОПРИЛАДІВ» ПАТ «ЧЕЗАРА», вул. Захисників України, 25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрія Заїку виключили з членів партії «Самопоміч»

У коментарі ЧЕline голова Чернігівської міської організації Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Олеся Тимошик цю інформацію підтвердила.

«Так, дійсно. Ми збираємося на загальні збори. Потім буде збір підписів. За процедурою це питання має потім вирішити ТВК. Ми хочемо відкликати цього депутата і мати в міськраді дійсно свого депутата. Наступний у списках іде Дмитро Койдан. Утім, чи погодиться він у разі позитивного вирішення ситуації стати депутатом, невідомо», – прокоментувала Олеся Тимошик.

Як ми вже повідомляли, Андрія Заїку в червні цього року виключили зі складу фракції «Самопоміч». Офіційна причина – за дії, що суперечать задекларованим позиціям фракції «Об’єднання «Самопоміч» в Чернігівській міській раді.

А минулого року з членів партії «Самопоміч» також виключили Ольгу Хоніч, яка нині є заступником чернігівського міського голови.

За кулуарною інформацією, Ольга Хоніч і Андрій Заїка в міській раді перейшли на бік міського голови Владислава Атрошенка і лобіюють суто його інтереси.

Ще статті по темі

Back to top button