Політика

Кандидати в президенти мають провести теледебати – депутат облради

*Актуально

31 березня відбулося голосування в першому турі на виборах президента України. За попередніми оцінками як учасників виборів, так і спостерігачів, значних порушень не зафіксовано.

За словами депутата Чернігівської обласної ради Сергія Баришовця, це означає, що Україна гідно склала іспит на демократію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропській ОТГ понад 200 дітей пільгових категорій харчуватимуться безкоштовно

«Проте, на жаль, українці так і не побачили серйозної фахової дискусії кандидатів щодо перспектив розвитку держави. Жодного прискіпливого обговорення ані реформ, ані встановлення миру. За результатами першого туру країні продовжує загрожувати перемога популізму», – сказав він.

На переконання Сергія Баришовця, українцям вкрай необхідно навчитися відрізняти реальні дієві плани роботи глави держави від картинки, хоч би якою гарною вона була.

«Адже перемога популістів на президентських виборах може відкинути країну на кілька десятиліть у минуле. Цього не можна допустити», – наголосив депутат облради.

«Наш край» закликає претендентів на посаду президента України до фахових теледебатів. Українці хочуть почути докладне обговорення того, як ми будемо відновлювати наш суверенітет, як просуватиметься децентралізація, який вигляд матиме медичний захист українців, яким буде розмір пенсії та за рахунок яких податків. Для партії «Наш край» важливо, щоб кандидати почали обговорювати реальні проблеми, а не роздавати нереальні обіцянки.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button