Політика

Команда «Нашого краю» оновилася та готова боротися за добробут громад Чернігівщини

*Актуально

Політична сила «Наш край» розробила програму розвитку сіл, селищ і міст. Вона складається з 12 кроків, що стосуються медицини, освіти, бізнесу, екології, соціальної та інших сфер життя українців і мешканців Чернігівщини зокрема. Її презентували під час 28-го з’їзду політичної сили в Києві.

«Медики повинні відчути реальну підтримку влади, а пацієнти – розраховувати на якісне лікування. Особлива турбота – незахищеним верствам населення: пенсіонерам, інвалідам, ветеранам. Якщо ми хочемо мати перспективу розвитку свого краю й України, ми повинні дбати про підтримку бізнесу. Створення робочих місць, залучення інвестицій, підтримку вітчизняного виробника продукції. Необхідна підтримка передових наукових розробок і технологій. Освітяни повинні мати достойні зарплатні, а учні та студенти отримувати ґрунтовні знання. Щоб люди жили в комфортних умовах, місцева влада має зосередити зусилля на створенні та реконструкції чинної інфраструктури, починаючи від доріг, благоустрою територій, інженерних мереж і комунікацій», – зазначив співголова політичної партії «Наш край» Олександр Мазурчак,

На Чернігівщині «Наш край» уже розпочав активну роботу. За словами народного депутата Бориса Приходька, політична сила має представництва в усіх територіальних громадах. Він наголосив на тому, що головним завданням «Нашого краю» на виборах є посилення органів місцевого самоврядування компетентними людьми.

«Ми провели ревізію, омолодилися, до нас зайшли молоді енергійні люди, які разом із людьми, котрі працювали п’ять років на партію «Наш край», зараз становлять могутній кістяк обласної організації. І ми докладемо всіх зусиль, аби зайти в усі рівні влади», – наголосив народний депутат України Борис Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія господарників і професіоналів іде на вибори: «Наш край» презентував програму розвитку громад (Відео)

Наразі команда «Нашого краю» поповнюється новими кадрами.

«На сьогодні ми маємо 48 кандидатів в депутати обласної ради, 202 кандидати – в депутати до міських рад, 43 кандидати – на голів ОТГ і 86 кандидатів – у депутати районних рад. Ці цифри не остаточні. Ще ми набираємо кандидатів у депутати по всіх радах», – повідомив голова обласної організації політичної партії «Наш край» Сергій Баришовець.

До політичної сили активно долучаються нові люди, які готові працювати на благо Чернігівщини.

«Я прийшла в цю команду, тому що це команда впевнених, порядних, сильних людей. Я вважаю, що саме ця команда зробить Україну чистою та принципово чесною», – каже кандидат у депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Наталія Копиця.

Зараз команда «Нашого краю» області працює над реалізацією проєктів, що допоможуть зробити життя мешканців області комфортнішим. Один із аспектів, над яким працює політична сила, є проєкт із підключення інтернету майже в усіх куточках області. Адже в період жорстких карантинних обмежень школярі, студенти та інші жителі Чернігівщини були вимушені вчитися та працювати онлайн.

«Другий аспект – ми створимо перспективний план розвитку громад, міст й області, щоб наші жителі могли визначитися з напрямками та створити для своїх громад комфортне життя. Для того, аби кожному мешканцю області було добре жити та працювати в рідному краї», – розповів Борис Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НОВІ ЛЮДИ – НОВІ ІДЕЇ: «НАШ КРАЙ» НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ОГОЛОСИВ ПРО ОНОВЛЕННЯ

Наразі в радах різних рівнів працює більше тисячі депутатів від «Нашого краю». За роки роботи є чимало здобутків.

«Ми зробили і виплати при народженні, їх отримали тисячі мешканців Чернігова. Також це і програма боротьби з онкологічними захворюваннями, придбання нового обладнання, надання необхідних ліків. Особливу увагу приділяли освіті, спорту. Можливо, недопрацювали в сфері соціального захисту, бо команда чинного міського голови не приділяє належної уваги цій сфері. Тому в наступному скликанні ми будемо впроваджувати картку чернігівця та працювати над соціальним захистом містян», – зазначив депутат Чернігівської міської ради з фракції «Наш край» Віктор Бистров.

За словами депутата Чернігівської обласної ради з фракції «Наш край» Ірини Грозенко, саме політична партія «Наш край» втілювала ідею децентралізації на Чернігівщині.

«У нас є початок і ще дуже багато планів і незавершених справ. Ми їх маємо довести до кінця та показати, що всі наші ОТГ стали на правильний шлях. У нас є амбітні плани щодо завершення різних інфраструктурних проєктів, які ми втілюємо за допомогою наших донорів. Наша робота і надалі полягатиме в розвитку громад», – наголосила Ірина Грозенко.

Також під час з´їзду повідомили, що «Наш край» уже має кандидата, який представлятиме 208-й округ у Верховній Раді.

«Цей округ на довиборах представлятиме достойний кандидат. Це дружина Валерія Миколайовича – Людмила Давиденко», – заявив народний депутат України Борис Приходько.

Кандидатом у мери Чернігова від «Нашого краю» стане Олександр Соколов, який багато років очолював обласний центр.

«У нас вода виключно з артезіанських свердловин, які потребували заміни, енергозбереження. А воду треба і відвести, і ми це успішно зробили. Свого часу створювали 37 комунальних програм. Зокрема почали доплачувати вчителям. Організували безкоштовне харчування для учнів 1-4 класів та пільгових категорій дітей», – каже Олександр Соколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Соколов балотуватиметься на посаду міського голови Чернігова

«Наш край» висуватиме своїх кандидатів в очільники й інших міст України, зокрема столиці.

«Моя сім´я живе в Києві, мої п´ятеро дітей навчаються в Києві. Жодна дитина не поїхала вчитися за кордон. Старший закінчив університет, молодша донька пішла в нульовий клас. Я йду на вибори місцевого голови Києва, щоб навести порядок», – повідомив співголова ПП «Наш край», народний депутат України Сергій Шахов,

Під час з´їзду делегати одноголосно підтримали рішення йти на місцеві вибори та ухвалили програму покращення життя мешканців місцевих громад «12 кроків для розвитку рідного краю». Також тут повідомили, що головна особливість партії «Наш край» у її команді. Адже у складі політичної сили – представники найрізноманітніших галузей і професій, які готові працювати на благо кожного населеного пункту та реалізовувати свій досвід на місцях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button