Політика

НОВІ ЛЮДИ – НОВІ ІДЕЇ: «НАШ КРАЙ» НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ОГОЛОСИВ ПРО ОНОВЛЕННЯ

*Актуально

Чернігівська команда «Нашого краю» йде на місцеві вибори потужною професійною командою, до якої приєднуються досвідчені керівники, громадські активісти і багато ініціативної молоді.  Про це у суботу, 1 серпня,  на засіданні політради ПП «Наш край» заявив народний депутат України Борис Приходько, який представляє команду Сіверського краю.

Напередодні на зборах обласної партійної організації її учасники, обговоривши основні досягнення і перемоги партії за 5 років, одностайно вирішили продовжувати в регіоні активну роботу,  спрямовану на покращення життя населення.

Місцевий осередок партії за останні кілька років суттєво поповнив свої лави людьми із сучасними поглядами та ідеями для розбудови Чернігівського краю. Саме тому і бере курс на виборчу кампанію з новим прогресивним лідером – Сергієм Баришовцем, депутатом обласної ради, керівником Носівського районного партійного осередку. Його кандидатуру одноголосно підтримали учасники  зборів, адже з 2015 року він бере активну участь у розбудові місцевого осередку партії.

Своїм основним завданням новий голова вважає об’єднання активних й ініціативних жителів регіону навколо спільних ідей та проєктів.

«Усі, хто розділяє наші погляди та готовий брати на себе відповідальність, приєднуйтесь. Наше натхнення — у нашій команді. Команді лідерів і професіоналів», – наголосив новий керівник партії.

Водночас деякі партійці відійшли від діяльності команди у пошуках реалізації своїх політичних амбіцій. Зокрема, ексочільниці обласного партійного осередку Ользі Чередник ми бажаємо успіхів та плідної роботи у майбутньому.

Ще статті по темі

Back to top button