Політика

Команда «Нашого краю» вирішуватиме проблемні питання у Борзнянській ОТГ

*Актуально

30 червня в Борзнянській ОТГ відбудуться перші вибори міського голови і депутатів Борзнянської міської ради. Це четверта ОТГ (після Височанської, Комарівської і Плисківської), що буде створена в межах Борзнянського району.

Команду «Нашого краю» на виборах до Борзнянської міськради, яка активно працює, представляють місцеві жителі, а тому вони якнайкраще обізнані з проблематикою Борзни і сіл, що увійдуть до ОТГ, – Кинашівки, Забілівщини, Малої Загорівки, Миколаївки, Іванівки, Суховодки, Оленівки, Прачів, Адамівки.

Кандидатом на посаду голови Борзнянської міської ради є помічник-консультант народного депутата України Валерія Давиденка Микола Галепа, також він – кандидат №1 у депутати міськради від партії «Наш край». Одночасно партія «Наш край» висунула кандидатами до міськради 26 жителів громади. Серед них – депутат Борзнянської міськради Анатолій Горбащенко, за участю якого здійснено суттєві кроки щодо покращення водопостачання у Борзні, прокладено 0,5 км водогону, виготовлена проектна документація щодо буріння свердловини глибиною приблизно 400 м.

Ще у команді «Нашого краю»  – відомий місцевий лікар Анатолій Обозний, регіональний директор із соціальних питань СТОВ «Дружба-Нова» Віталій Давидов, завідувач Оленівського ФАПу Юрій Дусь, приватні підприємці Григорій Чабак, Світлана Одарченко та інші земляки.

На партійних зборах щодо висування кандидатів у депутати Микола Галепа висловив сподівання, що жителі Борзнянської ОТГ довірять представникам партії «Наш край»  професійно й ефективно працювати на благо громади.

«Загалом, серед кандидатів від партії – добре відомі у Борзні і селах громади люди: підприємці, робітники, лікарі, освітяни, представники інтелігенції, селян», – зазначив він.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button