Політика

Куліча «сватають» в міністри

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч заперечує чутки про нібито призначення його міністром агропромислового комплексу та продовольства України. Про це AgroPortal.ua повідомило джерело у Верховній Раді України, а також кілька учасників ринку.

Зокрема, йдеться про те, що кандидатуру чернігівського губернатора лобіює Блок Петра Порошенка.

У телефонній розмові з кореспондентом AgroPortal.ua Валерій Куліч не підтвердив цю інформацію, зазначивши, що йому ніхто нічого не пропонував.

«Така пропозиція мені не надходила, а говорити можуть багато про що», — констатував він.

Як відомо, вже понад два місяці в неоплачуваній відпустці перебуває колишній міністр сільського господарства Тарас Кутовий, який подав у відставку ще в липні, а обов’язки міністра виконує перший заступник міністра Максим Мартинюк.

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч у липні цього року посів останнє місце у рейтингу губернаторів, який регулярно складає видання «Ділова столиця», набравши «мінус 60 балів». Його область, за даними видання, «показала цілу низку поганих результатів». Зокрема, вона «увійшла в двійку найгірших за обсягом виконаних будівельних робіт на душу населення і за динамікою народжуваності, в трійку найгірших — за динамікою промисловості та роздрібної торгівлі, а також за середньомісячною зарплатнею і за часткою працівників, які отримують зарплату, не вищу за мінімальну».

Промислове виробництво в Чернігівській області, за інформацією рейтингу, «впало за півріччя на 3,5%, а за підсумками семи місяців — на 3,9% порівняно з аналогічним періодом минулого року, що означає найгірший результат серед усіх мирних регіонів», повідомляє «Ділова столиця».

Джерело: «112 Україна»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. это хорошо, но на кого область оставить. лучше пусть остается тут

  2. Сахневич би впорався )

Back to top button