Політика

Леонід Мисливець: «Моя виборча програма може реально вплинути на розвиток Остерської громади»

Йому лише 45 років, але він уже має за плечима чималий управлінський досвід. Причому набував його, долаючи всі щабелі кар’єрного зростання: від працівника Остерської бавовняно-ткацькій фабрики – до голови Козелецької райдержадміністрації.

Канидат на посаду керівника Остерської ОТГ і кандидат в депутати обласної ради від політичної партії «НАШ КРАЙ» Леонід Мисливець наявність професійного і господарського досвіду вважає необхідним для керівника будь-якого рівня. Адже про людину насамперед говорять її справи. А робити їх можна, лише володіючи відповідними знаннями і навичками.

«До того, як очолити район, — пригадує Леонід Олександрович,я працював спочатку спеціалістом, а згодом – заступником начальника і начальником відділу економіки (бо маю вищу економічну освіту), далі була посада першого заступника голови райдержадміністрації, і врешті-решт у 2007 році очолив Козелецьку РДА. На цій посаді перебував сім років. І ці роки, можу запевнити, були досить плідними. За час мого керівництва було ухвалено кілька важливих програм, які ми реалізовували на території  району».

Зокрема, завдяки старанням Леоніда Мисливця у закладах освіти, медицини і культури району почали впроваджуватись енергозберігаючі технології. Відтак вдалося збудувати і реконструювати газові котельні загальноосвітніх шкіл у самому райцентрі, Чемері, Сираях, Білейках, Прогресі, Хрещатому, Савині, встановити сучасні твердопаливні котли у Тужарі, Морівську, в Острі. До речі, до Остра переймати  досвід приїздили керівники районів з усієї області. Ще одна програма стосувалась будівництва і реконструкції теплих туалетів у школах району, до прикладу, в Остерській ЗОШ №2, у Євминській і Карпилівській. Також відкривали дитячі садки у селах, покращували матеріально-технічну базу навчальних закладів, ремонтували житло.

«За зверненнями людей, наприклад, відремонтували дах п’ятиповерхівки в Острі, де мешкали, в тому числі, викладачі місцевого будівельного технікуму, який, до речі, я також колись закінчив, — продовжує далі Леонід Олександрович,ремонтували дороги, розвивали інфраструктуру, залучали інвесторів. Наприклад, таких, як відома фірма «Форнетті-Україна», котра була одним з основних бюджетоутворюючих підприємств Козелеччини».

За словами Леоніда Мисливця, протягом останніх п’яти років, уже не будучи при владі, а працюючи в аграрній сфері, він дуже активно співпрацював з народними депутатами Валерієм Давиденком і Борисом Приходьком у напрямку децентралізації, через що вдалося значно розширити  межі Остерської ОТГ. До неї, зокрема, були приєднані населені пункти Крихаївської, Євминської, Одинцівської та Пархимівської сільських рад. А ще за зверненнями жителів та завдяки клопотанням Бориса Приходька нині будується дорога від  Жуківщини до Бірок і виділені кошти на реконструкцію водогону  по місту Остер.

«Балотуючись на посаду голови Остерської об’єднаної територіальної громади від партії «НАШ КРАЙ», — ділиться планами Леонід Мисливець,я маю чітку Програму розвитку нашої території, 10 пунктів якої мають усі можливсоті бути реалізованими. Є ще два проекти, пов’язані з водозабезпеченням населення, які, можна втілити у життя вже у наступному році. Також передбачені ремонти і реконструкції шляхів у приєднаних до ОТГ населених пунктах, відновлення автосполученням між селами і центром громади та Козельцем. Ще одне важливе питання, над вирішенням якого планую працювати разом з командою одразу після 25 жовтня, стосується перереєстрації підприємств, які працюють на території громади, але мають юридичні адреси за її межами. Усі податки і збори повинні наповнювати місцевий бюджет, а не якийсь інший. Щодо землі, то всі ділянки мають бути інвентаризовані і надаватись в оренду на прозорих конкурсних умовах. А ще  дуже сподіваюсь, що в наступному році нам вдасться вирішити проблему з Остерською міською лікарнею, зокрема відновити стаціонарне обслуговування жителів громади, є можливість залучити медперсонал. Я відкритий для співпраці. Я – не політик, а господарник. І я налаштований працювати на результат».

*Передвиборча агітація

Ірина Ковальова

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button