206 округПолітика

Альохін пообіцяв розібратися з цинічним підкупом виборців Аграрною партією

Начальник головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін відреагував на відеосюжет інформаційного порталу ЧЕline, в якому йдеться про підкуп виборців на 206-му округу Аграрною партією.

За словами Едуарда Альохіна, розцінювати цей випадок безпосередньо як підкуп виборців не можна.

«Це спроба підкупу виборців. Ми відреагували. Інформація внесена в реєстр. Будемо розбиратися. У нас на сьогодні вже є 140 повідомлень, пов’язаних із порушеннями виборчого законодавства. Відкрито 24 кримінальні провадження», — зазначив Едуард Альохін.

Нагадаємо, Аграрна партія на Чернігівщині в пориві передвиборчих перегонів по 206-му округу почала використовувати брудні технології – безпосередній підкуп виборців.

Причому підкуп здійснюється завуальованим методом – через так звану благодійну організацію «Лікарняна каса Чернігівщини».

Виборцям роздають по 1 000 гривень готівкою, або на «аграрному сленгу» це називають «сертифікатами».

Засновником благодійної організації є Ніна Малець. Саме ця жінка розповідає в ексклюзивному відео ЧЕline про підкуп виборців.

Варто зазначити, що використання лікарняних фондів – це не просто злочин, а гуманітарний злочин. Тобто вища межа блюзнірства.

Ще статті по темі

Back to top button