Політика

«Місія нездійсненна»: в Бахмачі не відбулася сесія райради

У Бахмачі сьогодні, 28 грудня, мала відбутися сесія районної ради. І депутатський корпус був завчасно про це проінформований. Однак у визначений день і час до сесійної зали із 34 депутатів прийшло усього 15.

Щоправда, дехто з «прогульників» повідомив, що захворів, у когось зламалась автівка, іншим терміново треба було вирішувати бізнесові справи. Тож через відсутність кворуму сесія виявилася неправомочною.

За словами голови Бахмацької райради Віталія Кочерги, на ній мали розглядатися дуже важливі для життєдіяльності району питання.

«Потрібно було затвердити бюджет району на 2017 рік, програму соціально-економічного розвитку Бахмаччини і кілька соціально значущих програм щодо підтримки ветеранів і діяльності ветеранських організацій, багатодітних сімей району, молоді, хворих на цукровий діабет, стосовно соціального захисту чорнобильців тощо. Також одним із питань порядку денного був звіт голови районної ради», – сказав Віталій Кочерга.

Але цього разу розглянути ці питання не судилося. Голова райради оголосив, що сесійне засідання переноситься на 30 грудня.

«Думаю, що цього дня депутати відповідальніше поставляться до своїх обов’язків, усе ж таки прийдуть і проголосують за важливі для району рішення»,– сподівається Віталій Кочерга.

Ще статті по темі

Back to top button