Політика

Моє завдання на посаді депутата — працювати на користь чернігівської громади, — Володимир Ткаченко

*Актуально

Народний депутат має в першу чергу захищати і відстоювати інтереси громади, яка його обрала до Верховної Ради. На цьому у програмі «Вечеря на Свободі» на радіо SVOBODA.FM наголосив кандидат у народні депутати Верховної Ради України по 205 ВО Володимир Ткаченко.

«Я розумію, що у парламенті мені доведеться співпрацювати з новою коаліцією, депутатами-мажоритарниками. Але, вже сьогодні хочу розставити «всі крапки над і». Я поділяю політику Президента, не збираюсь іти в опозицію й підтримуватиму всі законопроекти, спрямовані на покращення життя українців у тому числі й чернігівців. Моє завдання як депутата – працювати на користь чернігівської громади», — зазначив Володимир Ткаченко.

За його словами, найпершими законодавчими ініціативами на посаді депутата будуть законопроекти щодо посилення відповідальності народного депутата перед виборцями, підвищення рівня освіти до європейської та захист прав інвесторів.

«Чим би я не займався, ніколи не полишав науку і освіту. Тому, ключовою сферою, якою буду займатися на посаді народного депутата, це освіта. Я хочу вивести її на сучасний рівень, щоб наші студенти були конкурентоздатними з європейськими колегами. У 5 скликанні ВРУ я ініціював законопроект, який був підтриманий багатьма моїми колегами, але так і не проголосований. Цей закон направлений на підвищення соціальних гарантій для вчителя. Нещодавно на засіданні Уряду обговорювалось питання дошкільної і середньої освіти. Але, воно стосувалось насамперед  підвищення заробітної плати. Так, це важливо, але не є панацеєю для розвитку освіти. Потрібно розглядати все в комплексі. Це, якість освіти, виховання дітей, безпека учнів і студентів. Кожні батьки хочуть, щоб їх дитина була освічена, вихована, здорова і знаходилась у безпечному середовищі. Тож тільки консолідація — громадськості, поліції, органів місцевого самоврядування, законодавчої влади і адміністрації шкіл здатна зробити прорив у реформі освіти», — підкреслив кандидат у депутати.

 

Ще статті по темі

Back to top button