Політика

На Чернігівщині «Наш край» працює у громадах

*Актуально

Представники центрального апарату та Чернігівської обласної організації партії «Наш край» здійснили робочу поїздку в громади області.

Зокрема, вони побували у двох об’єднаних територіальних громадах Чернігівської області – Батуринській та Кіптівській, очолюваних представниками «Нашого краю» Леонідом Душею і Володимиром Кучмою, відповідно.

Батуринський міський голова Леонід Душа зазначив, що завдяки командній роботі (в міській раді більшість становлять депутати від «Нашого краю») і збільшенню надходжень до місцевого бюджету вдалося досягти позитивних змін – ремонтують школу і ФАПи, створюють нові робочі місця. Акцент ставлять на розвиток малого підприємництва (запрацював цех із виробництва сиру, планується відкриття цеху глибокої заморозки ягід) і туризму, зважаючи на унікальне історичне минуле гетьманської столиці.

Про свою успішну діяльність розповів і голова Кіптівської ОТГ Володимир Кучма. Він презентував гостям роботу місцевого центру надання адміністративних послуг, що є одним із кращих в Україні. Також ішлося про розвиток громади, створення робочих місць для молоді, підтримку культури і спорту в населених пунктах громади.

У зустрічах взяли участь представник центрального апарату партії Валерій Клименко, керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник, представник обласної організації партії Юрій Музика.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button