Політика

На Чернігівщині «Наш край» розбудовує організацію та об’єднує прихильників

*Актуально

У Ніжині відбулися установчі збори районної організації політичної партії «Наш край». На заході були присутні народний депутат України Борис Приходько, голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Сергій Баришовець, депутати Чернігівської обласної ради Валерій Колоша, Ірина Грозенко, Наталія Копиця, Юрій Музика та голови міських, селищних та сільських організацій та осередків «Нашого краю» у Ніжинському районі.

«Політична сила «Наш край» – це команда фахівців своєї справи, адже її формують досвідчені господарники, які відстоюють інтереси громад. Саме тому на місцевих виборах «Наш край» отримав один із найвищих результатів. Партія «Наш край» – це не партія одного вождя, її представляють люди справи, а не політикани», — наголосив Борис Приходько, народний депутат України. ⠀

262380182_4345922238866602_362435044308188461_n

 «Триває розбудова первинної мережі, на сьогоднішній день вона складається в області з 448 офіційних представників партії на виборчих дільницях та первинних осередків, з яких 168 – у Ніжинському районі. Ще далеко до повного охоплення населених пунктів, але ми не зупиняємося», — зазначив голова ОО ПП «Наш край» Сергій Баришовець.

На зборах підбили підсумки роботи за рік та поставили нові завдання. Зокрема, проаналізували, як проходить кампанія щодо недопущення підняття тарифів, яку зараз активно просуває «Наш край».

 «Найголовнішим питанням для «Нашого краю» останнім часом є перебіг кампанії ухвалення звернень до центральних органів влади щодо встановлення для людей справедливих тарифів на опалення та теплу воду. Партія активно відстоює це питання. На сьогодні 22 місцеві ради Чернігівщини ухвалили звернення, які ініціює «Наш край». Зокрема в Ніжинському районі його прийняли 5 рад: Носівська, Бобровицька, Борзнянська, Ніжинська міська та районна ради. Надалі «Наш Край» просуватиме це питання на сесіях в інших місцевих радах. Приємно те, що тут команда «Нашого краю», як завжди, проявила єдність, адже всі рішення ухвалювались разом», — Юрій Музика, депутат облради.

Через розширення меж Ніжинського району та зміни адміністративно-територіального устрою політична партія «Наш край» створила Ніжинську районну організацію. Це допоможе більш ефективно організувати роботу партії та оптимізувати комунікацію з виборцями.

262513337_4345920948866731_4145188925660468056_n

Також обирали голову Ніжинської організації та її керівні органи. Відповідно до статуту політичної партії «Наш край» головою організації обирається кандидатура терміном на 2 роки.

Питання обрання кандидатури було поставлене на голосування і більшістю голосів головою новоутвореної парторганізації було обрано Вершняка Анатолія Леонідовича.

Ще статті по темі

Back to top button