Політика

На Чернігівщині «Наш край» висуватиме кандидатів на місцевих виборах в усіх ОТГ

*Актуально

Політична партія «Наш край» на Чернігівщині висуватиме кандидатів на посади голів і в депутати рад усіх 57 ОТГ на місцевих виборах, що заплановані на 25 жовтня. Таке рішення озвучили під час форуму Чернігівської обласної організації партії «Наш край», що відбувся 4 липня в Батурині – одному з символів української державності.

На зібранні були присутні народні депутати України Сергій Шахов (співголова партії «Наш край») і Борис Приходько. На форум прибули депутати обласної, міських, районних рад, міські, селищні, сільські голови, представники районних партійних організацій, активісти та майбутні кандидати на участь у місцевих виборах.

Борис Приходько наголосив: проведення форуму є ознакою того, що «Наш край» залишається провідним гравцем на політичній карті області. «Офіційно заявляю, що ми братимемо участь у виборах 25 жовтня», – наголосив він. Борис Приходько зазначив, що партійна організація на Чернігівщині системно працює з 2015 року, активно просуваючи ідеї децентралізації, розвитку громад, і нині, за результатами своєї політичної діяльності, входить до регіональних лідерів в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія переможців: політсила «Наш край» провела форум у Батурині

Сергій Шахов закликав «нашокраївців» до єдності та злагодженої командної роботи. «Об’єднаємося разом і зможемо перемогти. Наша команда – тисячі перевірених, а не десятки довірених! Ніхто не вірив, що «Наш край» зможе перемагати. Ми завершимо цей рік перемогою, і покажемо, що в нас є люди, які вміють працювати та наводити порядок», – наголосив народний депутат

Голова обласного партійного осередку Ольга Чередник повідомила, що парторганізація провела аудит своїх лав – і нових очільників призначено у 18 районних і міських партійних організаціях. Також під час форуму йшлося про створення первинних партійних осередків, підготовку кандидатів до участі у місцевих виборах, роботу з потенційними членами ТВК і ДВК. Окреслено завдання в цих напрямах діяльності.

Голова виконкому Юрій Музика акцентував на якісному складі списків кандидатів у депутати від «Нашого краю». Резервом для цього, на його думку, є чинні депутати і голови ОТГ, партійні активісти, «основними критеріями відбору мають бути активність людини, її впливовість і фаховість».

«Команда «Нашого краю» посідає лідерські позиції за ефективністю своєї діяльності. В області не існує інших політичних сил, що так глибоко знаються на регіональній проблематиці та готові взяти персональну відповідальність за розвиток своїх сіл, селищ і міст», – резюмував Борис Приходько.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять народного депутата України, співголови партії Валерія Давиденка, який трагічно загинув 23 травня. Учасники зібрання пообіцяли й надалі продовжувати його справу.

Форум «Нашого краю» пройшов із дотриманням епідеміологічних вимог в умовах адаптивного карантину. Зокрема, всім присутнім було проведено температурний скринінг, роздано захисні маски, використовувалися санітайзери. У залі учасники форуму розміщувалися з дотриманням соціальної дистанції.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button