Політика

На Чернігівщині триває кампанія проти підвищення ціни на газ

*Актуально

Акцію ініціювала партія «Наш край». Як повідомив керівник виконкому обласної організації цієї політсили Юрій Музика, підписи проти здорожчання газу активісти і представники «Нашого краю» збирають як у Чернігові, так і в усіх районах краю. Підтримують ініціативу депутати Чернігівської обласної, всіх міських і районних рад від «Нашого краю», а також в об’єднаних територіальних громадах.

DSC_0218

«На сьогодні в регіоні вже зібрано майже 17 тисяч підписів проти зростання ціни газу. У Чернігівській області громадяни розуміють: якщо не діяти, то рішення про зростання вартості газу спричинить значний стрибок цін на всі товари й послуги», – сказав Юрій Музика. Люди не тільки ставлять підписи проти подорожчання блакитного палива, а й висловлюють свої думки щодо важливих проблемних питань, які потребують негайного вирішення.

Як відомо, Україна має всі можливості не лише зберегти нинішню ціну на газ, а й знизити її за допомогою власного видобутку цього енергоносія. Тому «Наш край» закликає українців, аби вони не дозволили уряду підвищувати ціну блакитного палива, відтак ініціював всеукраїнську кампанію.

DSC_0207

Збір підписів відбувається в усіх регіонах України, а також у соцмережах. Кожен може підтримати ініціативу і через «гарячу лінію» партії: 0 800 21 800 4.

Як повідомлялося, згідно з аналізом проекту фінансового плану НАК «Нафтогаз України», проведеного в Міністерстві фінансів України, нас очікує поетапне підвищення ціни на газ. За оцінками експертів, у 2018 році для населення здорожчання блакитного палива буде на рівні 18%.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button