Політика

На Чернігівщині від «Нашого краю» до рад ОТГ обрано 44 депутати

У Чернігівській області до рад 14 ОТГ за підсумками місцевих виборів обрані 44 депутати. Як повідомив керівник виборчої кампанії партії «Наш край», депутат Чернігівської міської ради Віктор Бистров, політична сила продовжує демонструвати високий рівень довіри громадян і входить до трійки лідерів у регіоні.

«Цей результат засвідчує, що в нашому краї місцеві жителі довіряють людям справи, господарникам – тим, хто ефективно працює над вирішенням місцевих проблем: відновленням освітлення, ремонтом доріг, покращенням роботи закладів соціальної сфери», – наголосив він.

Крім того, в Чернігівській області три об’єднані територіальні громади очолили самовисуванці, яких підтримувала політична партія «Наш край». Упевнену перемогу на місцевих виборах здобули: Олег Куделя – на посаду Срібнянського селищного голови, Юрій Величко – на посаду Талалаївського селищного голови, Андрій Портний – на посаду Сосницького селищного голови. Віктор Бистров звернув увагу, що всі новообрані голови ОТГ до цього працювали селищними головами, а отже результат їхньої діяльності був переконливим для місцевих жителів. «Наш край» як партія місцевого самоврядування буде і надалі підтримувати децентралізацію.

За підсумками виборчої кампанії Чернігівщина виділяється своїм результатом на всеукраїнському рівні. В Україні «Наш край» увійшов до п’ятірки лідерів за кількістю обраних депутатів у 201 ОТГ (162 депутатські мандати).

29 жовтня в 14 новостворених об’єднаних територіальних громадах Чернігівщини відбулися перші вибори голів і депутатів сільських, селищних та міських рад. До виборчих списків включено понад 100 тис. жителів Чернігівщини. Явка на момент закриття виборчих дільниць становила приблизно 55 % виборців.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button