НовиниПолітика

Жителі продовживатимуть боротьбу з олігархами та Атрошенко проти митного терміналу

Громада Чернігова стала свідком цинічної політичної змови, до якої вдалися мер Атрошенко разом із депутатами міськради. Всупереч інтересам громади вони на чотири місяці подовжили діяльність митного терміналу в центрі Чернігова.

Підтримали подібне депутати всіх фракцій міста, навіть ті, хто декларував підтримку мешканців міста у їхній боротьбі за закриття екологічно небезпечного терміналу під своїми вікнами. Утрималася від ганебної змови лише фракція «Наш край».

Міська влада зрадила інтереси людей, які присягалася захищати. Мер разом із більшістю депутатів зневажили людей, які захищають свої права на безпечне екологічне середовище. Вони ввімкнули зелене світло корисливим ділкам, які наживаються на здоров’ї людей.

Депутати «Нашого краю» написали звернення до громадян, в якому мають на меті змусити владу ліквідувати цей екологічно небезпечний об’єкт у центрі міста. Вони пропонують громаді утворити організаційний комітет з ліквідації митного терміналу за участю представників партії «Наш край» і мешканців будинків, прилеглих до терміналу. Закликають долучитися до цієї ініціативи всіх небайдужих чернігівців, громадські організації та політичні партії.

На своїй офіціальній сторінці депутати пропонують разом із активістами контролювати дії влади щодо закриття терміналу, аби вже за 4 місяці митний термінал на Жабинського перестав існувати. «Цей час ми розглядаємо як ліквідаційний період, а не як час для подальшої бізнес-діяльності терміналу. Разом ми змусимо владу дбати про людей!» — написано у зверненні.

Цинічна та нещира позиція мера Атрошенка свідчить про його зневагу до мешканців міста. Своїми заявами він визнає злодійський характер власних дій. «Разом ми змусимо Атрошенка із поплічниками почути голос громади, служити її інтересам, а не виконувати забаганки спонсорів-олігархів. Разом ми відновимо справедливість у Чернігові!»фракція «Наш край».

Джерело: facebook

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Гор.совет во главе с Атрошенко ведет себя по отношению к народу просто наплевательски. Обещания не исполняются, даже такие важный как вопросы экологии. Терминал в черте города — это пережиток совка и уж точно не проевропейское движение. куда именно с такими решения хочет завести нас мер?

    1. о чем вы? ему просто пофиг! вопросы общественности и ее благосостояния интересуют мера в последнюю очередь. Атрошенко волнует только размер собственного кошелька, поэтому он и поступил так с терминалом.

  2. Так для Атроша это норма- напливать на народ и подумать только о своей личной выгоде , вообще поражает какой дибил мог за него голосовать

  3. меня больше всего возмущает расплывчатость терминов продления аренды! вроде 4 месяца, а может еще …. не нужно нам еще! пусть убирают прямо сейчас! что это за мутки у Атрошенко с инвесторами? а когда будут тендер проводить?

Back to top button