Політика

Народовладдя замість одноосібного правління, добробут для кожного чернігівця і розвиток економіки міста пропонує команда «НАШОГО КРАЮ»

*Політична реклама

«НАШ КРАЙ» у Чернігові й області йде на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня, потужною командою, представників якої було представлено під час обласної партійної конференції. На Чернігівщині політична сила висуває понад 1500 кандидатів у депутати рад різних рівнів і 47 кандидатів на посади голів ОТГ.

Лідер «НАШОГО КРАЮ» в регіоні, народний депутат України Борис Приходько під час конференції зазначив, що представники партійної команди не бояться брати відповідальність за розвиток своїх сіл, селищ, міст. «Ми живемо поруч із людьми, якнайкраще знаємо їхні проблеми і шляхи їх вирішення. Ми знаємо, як розвивати громади, як залучати інвестиції і створювати нові робочі місця», – наголосив він. Метою діяльності представників «НАШОГО КРАЮ» на Чернігівщині є комфортне і безпечне життя людей у регіоні. «Місцеві вибори – це не боротьба за владу, це можливість змінити на краще ситуацію в регіоні, і наша команда впорається з цим завданням. «НАШ КРАЙ» має найкращу партійну команду господарників і професіоналів», – наголосив Борис Приходько.

На посаду чернігівського міського голови «НАШ КРАЙ» висунув Олександра Соколова, який очолював Чернігів у 2002–2015 роках, а також 42 кандидатів – у депутати Чернігівської міськради. Очолив партійний список кандидатів до міської ради Ігор Романенко, підприємець, керівник благодійного фонду «Урочище Святе». Різні кандидати на посаду міського голови і №1 у партійному списку означають, що команда сформована для захисту інтересів чернігівців, а не чиїхось особистих амбіцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда переможців йде на місцеві вибори: на Чернігівщині пройшов форум партії «НАШ КРАЙ» (Відео)

Олександр Соколов зауважив, що команда «НАШОГО КРАЮ» об’єднала до міської ради чернігівців різного віку і сфер діяльності, але всі вони – професіонали своєї справи й щиро вболівають за майбутнє Чернігова. Кожному з них не байдуже, як розвивається місто, які галузі є пріоритетними, як витрачаються кошти міського бюджету, яким є життя кожного чернігівця. Ця команда здатна зробити значно більше, аби життя у Чернігові стало кращим.

Як повідомив Ігор Романенко, партія пропонує чернігівцям свою програму «7 кроків для розвитку Чернігова», метою якої є покращення якості життя кожного жителя міста. Серед основних своїх завдань діяльності команда «НАШОГО КРАЮ» вбачає збільшення на 25% міського бюджету Чернігова упродовж наступних п’яти років за рахунок активного розвитку підприємництва і залучення інвестицій. А для чернігівців – це нові робочі місця та гідні заробітні плати вдома. Також, на думку Ігоря Романенка, зробити у місті більше можливо, якщо викорінити різні сумнівні схеми під час виконання робіт і послуг у місті, а також посилити контроль за цінами робіт і послуг, що виконуються за бюджетні кошти. Адже, за різними джерелами, ціни завищені мінімум на 25% і навіть більше, порівняно з іншими містами.

Крім цього, основний акцент у програмі «7 кроків для розвитку Чернігова» робиться на посиленні ролі жителів міста у процесі схвалення рішень. «Ми пропонуємо щороку спрямовувати по 1 млн грн на кожну виборчу дільницю у Чернігові (бо на сьогодні це єдиний адміністративний поділ міста) на ініціативи мешканців. Так ми створюємо рівні можливості для чернігівців, які живуть як у віддалених мікрорайонах, так і в центрі. У підсумку, за п’ять років ми зможемо суттєво покращити ситуацію з благоустроєм, якістю життя у мікрорайонах Чернігова», – упевнений Ігор Романенко.

Серед інших пріоритетів партії є завдання покращити соціальну складову, запровадивши муніципальну картку – картку чернігівця, наповнивши її конкретним змістом: адресною соціальною допомогою, знижками в аптеках і магазинах, можливістю сплачувати комунальні платежі та за проїзд у транспорті та багато іншого. Карта чернігівця – це турбота й увага кожному жителю міста.

Йдеться у програмі і про зниження комунальних тарифів у Чернігові, насамперед, за тепло. Цього можна досягти завдяки активізації робіт з енергозбереження на теплопостачальних підприємствах, а також у житлових будинках чернігівців. Зараз у місті для цього є всі можливості. Водночас те, що пропонують інші політичні сили в галузі теплопостачання, загрожує появою монополії на тепло і гарячу воду. А це означає можливість встановлення ще вищих тарифів.

Також під час конференції «НАШ КРАЙ» запропонував різним політичним силам, громадським діячам і волонтерам підписати Меморандум про прозорі і чесні вибори, аби разом протидіяти порушенням виборчого законодавства та не допустити фальсифікацій результатів народного волевиявлення. Як заявляють представники політичної сили, вже зараз на членів команди «НАШОГО КРАЮ» чиниться тиск і залякування. Кілька кандидатів, які працюють у закладах бюджетної сфери, вимушені були відмовитися від намірів балотуватися до Чернігівської міської ради. «Ми розуміємо, що на цих виборах достатньо високою є загроза фальсифікацій результатів голосування і підкупу виборців. Водночас чернігівці мають зрозуміти просту річ – сьогодні вам пропонують продати свій голос за кілька сотень гривень, але завтра заберуть тисячі гривень із ваших кишень через завищені ціни на товари і послуги, що фінансуються з бюджету, через захмарні тарифи, через відсутність якісних і доступних медичних та освітніх послуг для вас і ваших дітей», – прокоментували у виборчому штабі політсили.

«НАШ КРАЙ» забезпечить добробут жителів Сіверського краю. Разом ми зможемо зробити більше, щоб життя чернігівців стало кращим!

Володимир Ковальчук

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button