Політика

«Наш край» на Чернігівщині найвідповідальніша політична партія, — Торбєєв

Щонайменше три непарламентські політичні сили наздоганяють депутатські партії і мають високі шанси зайняти місця тих, хто втратив довіру виборців. Про це в коментарі журналістам заявив голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, коментуючи оприлюднені напередодні результати соціологічних досліджень.

Серед політсил, які вже тривалий час «дихають у потилицю» депутатським партіям, шанси на проходження до парламенту зберігають орієнтована на націоналістичний електорат «Свобода» (5,9 %), «Громадянська позиція» (5,9 %) і партія «Наш Край» (3 %).

«Водночас помітна маргіналізація «Відродження» і «Партії простих людей», які набирають близько 1 % і майже не мають шансів потрапити до Верховної Ради», – наголосив він.

За словами відомого чернігівського юриста Миколи Торбєєва, партія «Наш Край» на Чернігівщині зараз є найвідповідальнішою політичною силою, адже реальними вчинками продемонструвала свою позицію і прагнення допомагати людям.

«Партія «Наш Край» на Чернігівщині демонструє реальні результати – не популізм, а конкретно виконані справи. Яскравий приклад – спільна з громадою перемога в «термінальній» війні. Проблемний митний термінал прибрали з вулиці Жабинського, і жителі того мікрорайону відтепер можуть зітхнути з полегшенням. Більше не буде міні-землетрусів під вікнами і газових атак від вихлопів вантажівок. «Наш Край» активно допомагає населенню боротися з чиновницьким саботажем реформи децентралізації. Єдина політична сила в області, яка не просто вислуховує, а чує і допомагає людей – це «Наш Край», – заявив Микола Торбєєв.

Ще статті по темі

Back to top button