Політика

Об’єднаній громаді – чесні вибори!

*Актуально

Я, Олександр МИСНИК, звертаюся до вас, шановні виборці, як кандидат на посаду голови Менської ОТГ.

30 квітня у Менській об’єднаній територіальній громаді пройдуть вибори голови і депутатів. Вибори – це демократичний шлях, пройшовши який, ми можемо впливати на подальший розвиток громади. Утім те, що нині відбувається на Менщині, назвати демократією складно: горе-політики, які не мають морального права заявляти про чесні вибори, бо самі пов’язані корупційними схемами, намагаються зірвати дуже важливі для громади вибори.

Ці політики не пускають на свої відкриті партійні засідання членів територіальної виборчої комісії та журналістів,  принижують та ображають працівників ЗМІ, коли ті ставлять гострі питання, телефонують волонтерам, агітаторам та активістам, які залучені у виборчий процес,  і погрожують їм. На прихильників різних політичних сил чинять серйозний тиск, до того ж займаються непрямим підкупом виборців, розвішуючи на вікнах і балконах жителів Мени банери із партійною символікою, витрачаючи на це кошти платників податків. Передчуваючи свою поразку, до радикальних дій підбурюють населення нашої громади, аби вплинути на волевиявлення людей.

Ці ганебні факти викликають осуд простих менян.  Стає зрозуміло, що нинішня система не хоче втрачати свої позиції і, шляхом підкупу та залякування, намагається перешкодити чесному волевиявлення людей. Вважаю таку ситуацію неприпустимою і закликаю правоохоронні органи вжити невідкладних заходів.

Шановні жителі міста, селищ та сіл, які входять до Менської громади!

Для боротьби з фальсифікаціями, підкупом та брудними технологіями на виборах міського голови та депутатів Менської міської ради 30 квітня 2017 року, а також для оперативного реагування на порушення виборчого законодавства за моєї ініціативи відкрита  гаряча телефонна лінія. Якщо ви дізнаєтеся про факти порушення виборчого процесу —  телефонуйте на гарячу лінію: 099-376-08-67

Заради проведення чесних виборів, я закликаю представників усіх політичних сил підтримати мою ініціативу  – «Об’єднаній громаді – чесні вибори».

З повагою, Олександр МИСНИК

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button