Політика

Олексій Желтобрюх: «Докладу максимум зусиль, аби населені пункти громади були із водою»

Олексій Желтобрюх — відома людина у Семенівці. Він працює секретарем Семенівської міської ради і є першим номером у списку кандидатів у депутати до Семенівської міської ради від партії  «НАШ КРАЙ». У разі перемоги на виборах пан Олексій планує приділити особливу увагу вирішенню проблеми із водозабезпеченням населених пунктів краю та розв’язанню медичних питань.

У разі обрання вас депутатом, над вирішенням яких проблем громади працюватимете у першу чергу?

Проблем у Семенівській громаді надзвичайно багато. Натомість я зупинюсь на тому, над чим дійсно працюватиму, аби не давати порожніх обіцянок.

Насамперед, над питанням благоустрою населених пунктів громади. Це впорядкування скверів, парків, кладовищ, освітлення сільських вулиць, де це потрібно, і, звісно, хоча б часткове розв’язання вічної проблеми із нашими дорогами.

У вашій передвиборчій програмі зазначено, що вирішуватимете питання водозабезпечення населених пунктів ОТГ. Ця проблема дуже гостра?

Так. До того ж, переконаний, що вона актуальна не лише для нашої Семенівської громади. Я спілкують із людьми, і вони кажуть, що це дійсно проблема. Адже немає в ОТГ населеного пункту, якого б не торкнулася ця біда. Майже скрізь колодязі та водойми висихають. Тож працюватиму над тим, щоб вода для людей була доступною. Чистка колодязів — одне із пріоритетних завдань.

Один із пунктів вашої програми — «доступна медицина». Що він передбачає?

Я за те, щоб у нашій громаді люди отримували всі потрібні медичні послуги щонайдалі — в Семенівці, і не їздили по лікарську допомогу, наприклад, у Новгород-Сіверський. Для цього вже зараз міською радою зроблено відповідний крок: ухвалено рішення прийняти до комунальної власності громади обидва медичні заклади — Центральну районну лікарню та Центр первинної медико-санітарної допомоги.

А як щодо забезпечення медичних закладів ОТГ усім потрібним для якісного обстеження і лікування пацієнтів?

На мій погляд, у людини перш за все має бути вчасно виявлено будь-яку хворобу. А зараз у нашій громаді із цим не все добре: аби отримати діагноз людина змушена їхати до Корюківки чи Чернігова. Натомість якісне обстеження у Семенівці зекономило б людям купу грошей, нервів і дозволило б швидше розпочати лікування. На жаль, поки в наших медичних закладах багато чого немає для проходження якісної діагностики. Обладнання у нас дуже слабке. Тож у якості депутата працюватиму над тим, щоб у медичних закладах з’явилося краще обладнання. Вирішувати це питання збираюся за рахунок залучення коштів з місцевого та інших бюджетів.

Пане Олексію, свою політичну кар’єру ви продовжуєте із партією «НАШ КРАЙ»?

Це не випадково. Адже встиг переконатися, що команда «НАШОГО КРАЮ» налаштована на роботу і співпрацю на благо громади. На мою думку, це найголовніше. Саме такими принципами керувалися депутати нашокраївці під час нинішньої каденції. Ми звертаємося до усіх жителів Семенівського району, що бвони підтримали нашу команду на виборах 25 жовтня, адже вирішуватиметься доля громади: піде вона шляхом розвитку разом із командою професіоналів і господарників від «НАШОГО КРАЄЮ» чи знову повірить пустопорожнім обіцянкам різних політиканів. Вибір за вами.

*Передвиборча агітація

Ірина Ковальова

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button